Alpina French press 350ml

 
  • 1 z 4
 

Alpina French press 350ml

Dostupnost Skladem (11 ks)
Můžeme doručit do
10.12.2020
Běžná cena 249 Kč
Ušetříte 150 Kč (–60 %)
Cena 82 Kč bez DPH
99 Kč    
Kód produktu 20315
Značka Alpina
Kategorie Novinky
Záruka 2 roky
 

Popis výrobku

Máte rádi kávu s charakterem? Francouzský lis dodá vaší kávě více těla, aroma a textury než jiné metody vaření. Kromě toho si můžete kávu připravit podle svých osobních preferencí a příprava kávy je také velmi snadná. Nejprve naplňte kavárnu hrubě mletou kávou a zalijte ji horkou vodou, která právě dokončila vaření. Necháte kávu vyluhovat a poté sítem pomalu zatlačíte mletá kávová zrna dolů. Z tohoto důvodu se francouzskému tisku říká také francouzský tisk.

Hrubší mletí

Volba množství a druhu kávových zrn je na vás, podle vaší chuti. Pokud jde o druh fazolí, obvykle se používá Arabica nebo Robusta. Jako vodítko můžete použít asi 25 gramů kávy na obsah 350 ml. Je důležité, abyste použili trochu hrubší poštu, protože jinak budete mít v kávě příliš mnoho částic.

Více chuti

Chuť také ovlivníte dobou vaření. V průměru necháte kávu vařit asi 4 až 5 minut, než zatlačíte síto dolů. Čím déle necháte kávu strmou, tím více chuti získáte. Příliš dlouhé čekání však může také negativně ovlivnit chuť. Pamatujte, že tento způsob přípravy kávy zanechává v kávě více cafestolu, což může zvýšit hladinu cholesterolu.

Uživatelsky přívětivý

Tato kavárna Alpina je uživatelsky přívětivá a připravuje lahodnou kávu, která vás stojí relativně málo. Má kapacitu 350 ml, což je dobré pro asi 3 šálky kávy. Kavárna má držák a filtr z nerezové oceli. Užitečné, protože nerezová ocel odolává korozi a bakteriím. Sklenici můžete z držáku vyjmout, abyste ji mohli snadno vyčistit. Držák má také rukojeť a sklenici výtok, takže můžete snadno nalít kávu.

Detaily

  • Obsah: 350 ml
  • Materiál: nerezová ocel a sklo

Podobné produkty

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.